Blog

Home   »   Gratis touwtrekken bij 123lasergamehuren.nl

Lasergamen is natuurlijk heel erg leuk, en je kunt jouw uitje uitbreiden door extra activiteiten te doen! Zo heb je fantastische extra aanvulling kan zijn op een dag vol lasergame-plezier. Ben je benieuwd hoe?

Touwtrekken

Extra activiteit: TouwtrekkenLeuk als begin van de activiteit of juist tussendoor; touwtrekken!  Ik wil je vertellen dat touwtrekken een van deze activiteiten is. Het is niet alleen een om te doen maar het heeft ook verschillende voordelen.
Misschien denk je nu; wat bedoel je precies met touwtrekken? Bij touwtrekken staan twee teams aan weerszijden van een touw staan en proberen om het touw naar hun kant te trekken. Het vereist kracht, uithoudingsvermogen en vooral teamwork om te winnen. En dat maakt het leuk!

Gratis bij het huren van lasergames

Omdat wij vinden dat het touwtrekken jouw kinderfeestje, familiedag of uitje met het werk nog leuker maakt; krijg je het er tijdelijk gratis bij van ons! Zoals gezegd; leuk aan het begin van het lasergamen; om het groepsgevoel te krijgen. Het vergroot de sfeer en geef meer plezier en ontspanning voor de spelers!

Voor jong en oud

Het touwtrekken is leuk voor kinderen en volwassenen. Je kunt twee teams tegen elkaar laten schrijden of de jongens tegen de meiden. Het kan 1 tegen 1 of juist 2 groepen tegen elkaar. Er zijn zoveel mogelijkheden!

  • Bekijk hier de mogelijkheden van onze laserguns