FAQ

Home   »   Faq

Veel gestelde vragen

Welkom op de Veelgestelde Vragen-pagina van 123lasergamehuren.nl
Hier hebben we de meest voorkomende vragen van onze klanten verzameld om snel en gemakkelijk antwoord te geven op de vragen over het huren van lasergame-apparatuur.

Wij hopen dat je hier de informatie vindt die u nodig hebt. Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we staan altijd klaar om te helpen!

Vanaf welke leeftijd kun je lasergamen?

Lasergamen kan vanaf een jaar of 7.

Is het licht van de laserguns schadelijk?
De laserguns maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit is hetzelfde licht dat ook uit uw afstandsbediening komt.
Kunnen de laserguns tegen regen en zand?
De geweren kunnen wel tegen een beetje motregen, maar zijn niet waterdicht. Zand kan het goed werken van de trekker negatief beïnvloeden. Bij beperkte regen kun je dus wél spelen, maar berg de guns als het bijv. begint te stortregenen wel op een droge plaats tijdelijk op. Voorkom aanraking met zand.
Wat als de batterijen leeg zijn?

We checken vooraf de laserguns. Maar tijdens het spel kan er toch een lasergun leeg raken, daarvoor hebben wij een schroevendraaier en extra reservebatterijen bijgesloten. Zo kun je direct weer door! (let op: draai beide schroefjes los en het klepje gaat omhoog bij het uiteinde van de loop). We sturen voldoende reservebatterijen mee!

Met hoeveel spelers kun je lasergamen?

Lasergamen is het leukste vanaf 8 personen, dan kun je 2 teams van 4 doen. Heb je meer mensen; dan kun je meer teams maken of de teams groter maken.

Hoe kun je geraakt worden?

Je kunt geraakt worden op jouw gun. Als je het vest gebruikt, dan kun je geraakt worden op het vest.

Kun je de guns ook met daglicht gebruiken?

Jazeker! Dan werken ze ook nog prima. Het bereik is wel wat minder dan in het donker. Normaal gesproken is het bereik rond de 20 á 30 meter, bij daglicht zo’n 10 á 20 meter.