Lasergames huren; dit wil je weten!

Lasergames huren: dat doe je bij ons! Voor een kinderfeestje, familiedag of een leuke dag met de scouting. Wij verhuren de laserguns met een anti-cheat functie of met een connect vest. Lees je mee? Wij vertellen je graag alles!

Waarom huur je lasergames?

Zelf lasergames huren, en dus jouw eigen activiteit organiseren, heeft veel voordelen.

  • Je kunt zo vaak spelen doen als je wilt
  • Je kunt zolang spelen als je maar wilt.
  • Je kunt spelen op de locatie die je wilt wilt!

Het is mogelijk om de laserguns voor 3 dagen te huren of natuurlijk ook langer. Dit maakt het qua prijs een stuk voordeliger in vergelijking met alleen één of twee uurtjes. Je kan daarnaast zelf kiezen op welke locatie je het wilt doen, zoals een boerderij, thuis, het bos, een gymzaal, enzovoorts. Het maakt hierbij ook niet uit met hoeveel man je bent, want je kan zelf aangeven hoeveel guns je wilt huren. Een lasergame huren is dus veel voordeliger en geeft meer vrijheid dan op een lasergame op locatie huren. Lasergamen is een leuke activiteit voor jong en oud en extra makkelijk met lasergames huren. De sets zijn geschikt voor familiefeesten, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en nog veel meer festiviteiten met kinderen, jongeren en volwassenen.

Lasergame huren kinderfeestje

Je kunt de lasergames gebruiken voor een kinderfeestje, bijvoorbeeld het party’tje van jouw zoon of dochter. Vooral jongens vinden het een stoer partij’tje, vooral als ze ook nog eens in de bossen mogen rondstruinen. Als je ook zorgt camouflage kleding, een beetje legerachtig, dan vinden kinderen dat helemaal tof natuurlijk. Het leuke van een lasergamen, is dat je veel verschillende spellen kunt doen. Hierdoor is het een afwisselend feestje en blijven kinderen enthousiast. Wel zo leuk!

Lasergame huren volwassenen

Mocht je denken dat lasergamen alleen leuk is voor volwassenen; zeker niet! Volwassenen vinden het leuk omdat het een goede manier is om samen te komen met vrienden, collega’s of familieleden voor een spannend en uitdagend spel. Lasergamen is ook een leuke teambuilding-activiteit voor bedrijven of als een alternatief voor traditionele vrijgezellenfeesten. Lasergames huren gebeurd hierbij dus ook erg vaak.
Als je met een groep volwassenen bent, dan kun je natuurlijk ook in het bos of een speeltuin lasergamen, maar misschien heb je ook nog wel een veel leukere locatie. Bijvoorbeeld bij het bedrijf waar jullie werken, in het donker! Op kantoor, in de supermarkt of misschien weet je wel een leegstaand gebouw waar je een keertje gebruik van kunt maken. Er zijn zoveel mogelijkheden en dat maakt het nog leuker.

Veel gestelde vragen over Lasergames huren

Hierbij een aantal vragen die vaak worden gesteld over het huren van lasergames, zodat je een goed idee krijgt van wat je kunt verwachten. Als je nog meer vragen hebt, hier staat een nog uitgebreider overzicht met veel gestelde vragen over lasergames huren.

Is het mogelijk om lasergame huren met vest?

Jazeker, wij verhuren de laserguns met een anti-cheat functie of met een connect vest. Voor de tegenstander is het een voordeel als je een vest hebt, dan ben je makkelijker te raken. Niet te makkelijk; want je moet je goed schuilen.

Waar kunnen wij de guns ophalen?

Ons ophaalpunt is in Nieuwerkerk ad IJssel, onder de rook van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Dus zoek je lasergame huren Den Haag, Rotterdam of Gouda, dan zit je ook bij ons aan het goede adres!

Kun je op een eigen locatie lasergamen?

Jazeker, dat kan! Het is dan wel fijn als je een grote ruimte hebt; bijvoorbeeld een grote achtertuin of misschien hebben jullie wel een loods. Zorg dat er obstakels zijn om achter te schuilen, anders is iedereen zo af. In een speeltuin of bos heb je dit natuurlijk wel. In een gewone tuin is dit wat minder, maar dan kun je ook wel weer obstakels neerzetten. In huis kan het ook, al moet je dan misschien wel je moeder lief aankijken. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden met lasergamen op jouw eigen locatie.

Wat is leuker tussen lasergamen indoor en outdoor?

Of je nu kiest voor indoor of outdoor lasergamen; het heeft allebei voor en nadelen! Als je hebt gekozen voor lasergame set huren en je kiest voor outdoor, dan heb je alle voordelen van de buitenlucht! Het nadeel is dat je afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Als het regent, dan kun je buiten niet lasergamen omdat de guns daar niet tegen kunnen. Als de zon te fel schijnt, dan doen de lasers het minder goed.
Het voordeel van indoor lasergamen is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Ook is het makkelijker om een ruimte donker te maken, wat het lasergamen nog leuker maakt. Het nadeel is dat de ruimte vaak kleiner is en deze zul je vaak ook moeten huren. Ga hier tijdig achteraan.

  • guns lasergame