Blog

Home   »   Informatie over onze luxe lasergames

Graag vertel ik je over onze luxe laserguns die wij verhuren, dit is namelijk de nieuwe de nieuwe generatie lasergame. Deze pistolen hebben verschillende voordelen die ze onderscheiden van andere lasergame pistolen.  De lasergame pistolen kunnen gekoppeld worden aan de Connect vesten. Hierdoor wordt je in plaats van op je pistool, op je vest geraakt. Het vest en het laserpistool communiceren met elkaar. Bij ons kun je de laserguns met en zonder vest huren.

Over de laserguns

Het laserpistool heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, is dit pistool extra sterk. De lasergame pistolen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zijn ook super leuk voor alle vaders en moeders. Er wordt een uitgebreide handleiding in het Nederlands. Het laserpistool werkt op 3 AAA batterijen; waar wij natuurlijk voor zorgen. Zo kun je urenlang lasergamen.

De functionaliteiten van het laserpistool

 • Er zijn 4 teamkleuren mogelijk; blauw, rood, wit en groen
 • Er zijn 4 verschillende munitiesoorten mogelijk; single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun
 • Er zijn 4 levensbalken en iedere levensbalk heeft 3 levens
 • Het kan gekoppeld worden met het Connect vest. Wij verhuren het met en zonder het Connect vest
 • De laserguns hebben een munitie herlaadknop;
 • Als je bent geraakt, dan trilt je vest of jouw laserpistool.
 • Het trilt ook bij het schieten
 • De lasergames hebben licht- en geluidseffecten

Vals spelen is niet meer mogelijk

De laserpistolen die wij verhuren hebben een unieke oplossing tegen het valsspelen. Waar je bij andere lasergeweren vals kan spelen door nieuwe levens te krijgen door het pistool uit te schakelen en weer aan, is dat bij de onze lasergames met Anti-Cheat functie niet meer mogelijk. Het pistool onthoudt namelijk het aantal verloren levens zodra hij weer wordt aangeschakeld. De Anti-Cheat functie zorgt er tevens voor dat een laserpistool dat een keer geraakt is, niet meer van teamkleur kan veranderen. Zo wordt het laserspel nog echter, leuker en eerlijker.

Connect Vest

Het Connect vest kan gekoppeld worden aan een Connect lasergun. Wanneer het vest gekoppeld is, worden je levensbalken op het pistool uitgeschakeld en speel je alleen nog met de levens op het vest. Wanneer je geraakt wordt gaat er een leven van het vest af en zal deze kort trillen. Wanneer al je levens op het vest op zijn, wordt de verbonden lasergun uitgeschakeld.
Het lasergame-vest, of harnas is heel gemakkelijk te gebruiken. Het is gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor het gemakkelijk te dragen is tijdens het spel. Bovendien is het gemakkelijk aan te passen aan de grootte van de speler, waardoor het geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Schietafstand

De laserguns hebben een schietafstand van maximaal 50 meter. Dit wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand is. Ook is het belangrijk voor de schietafstand welke munitiesoort je kiest. Bij de munitiesoort “pistool” is je bereik het grootst waar de schietafstand korter is bij het munitiesoort “raketwerper”.

De verschillende soorten munitie

 • Single shot: Een single shot lasergun is een wapen dat één schot per keer afvuurt. Het is vergelijkbaar met een pistool in andere schietspellen en heeft meestal een beperkte hoeveelheid munitie voordat je moet herladen.
 • Lasergun: Een lasergun is een wapen dat continu laserstralen afvuurt op je tegenstanders. Het is vergelijkbaar met een automatisch wapen in andere schietspellen. Dit type wapen heeft vaak een grote hoeveelheid munitie voordat je moet herladen.
 • Machinegeweer: Een machinegeweer bij lasergamen is vaak vergelijkbaar met een lasergun, maar heeft meestal een hogere vuursnelheid en een grotere hoeveelheid munitie voordat je moet herladen.
 • Plasmagun: Een plasmagun is een wapen dat een krachtige plasmastraal afvuurt. Het is vergelijkbaar met een rocket launcher in andere schietspellen, maar dan zonder de explosieve schade. Dit type wapen heeft meestal een beperkte hoeveelheid munitie voordat je moet herladen.

Over het algemeen geldt dat hoe krachtiger het wapen is, hoe minder munitie je er vaak van hebt voordat je moet herladen. Het type wapen dat je het beste kunt gebruiken, hangt af van je speelstijl en strategie tijdens het lasergamen.

100% veilig

De lasergames zijn compleet veilig omdat het gebruik maakt van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht. Dit licht is vergelijkbaar met de afstandsbediening van een televisie. Er komen ook geen gevaarlijke of schadelijke laserstralen uit laser gun. Alle laserguns beschikken over een CE markering.