Blog

Home   »   Weer geld opgehaald voor speeltuin de IJsselkids

In april, mei en juni heb ik geld opgehaald voor de speeltuin IJsselkids, door lasergame wedstrijden te organiseren in de speeltuin. In totaal deden er zo’n 25 kinderen mee, waardoor er ongeveer 100 euro is opgehaald.

Voor de speeltuin

Mijn moeder vertelde dat speeltuin IJsselkids 15 jaar bestaat, de speeltuin waar ik vroeger altijd met veel plezier kwam. Ik heb hier zelfs mijn Archery tag kinderfeestje mogen vieren Voor het jubileumfeest zochten ze sponsors, bijvoorbeeld kleine prijsjes voor het Rad van Avontuur. Ik heb een leuke prijs ter beschikking; gratis lasergames voor een kinderfeestje en een zak snoep. Dat is voor kinderen altijd leuk, toch?
Eigenlijk wilde ik tijdens deze dag ook lasergamen in de speeltuin, maar dat lukte qua ruimte niet. Daarom bedachten wij de wedstrijden voor het inzamelen van het geld.

Even wennen

Om eerlijk te zijn was het wel even wennen; het begeleiden van de wedstrijden in de speeltuin met alle kinderen. Voor Alec was het wel even wennen; het begeleiden van de wedstrijd in de speeltuin. De eerste keer ging dan ook niet vlekkeloos en daarom kwamen er nog twee data bij. Naast dat er geld is opgehaald, heb ik ook nog extra goed kunnen oefenen! Zelf organiseer ik geen kinderfeestjes, ik verhuur alleen de lasergames (met en zonder vest).
Ik zorg dus voor de uitrusting, jij zorgt voor het feest. Een mooie combinatie toch?

Over mij

Ik ben Alec, 13 jaar en ik verhuur sinds een paar maanden lasergames. Eigenlijk moest ik van mijn ouders een bijbaantje zoeken, bijvoorbeeld een krantenwijk. Maar ik wilde liever iets voor mijzelf mijzelf beginnen. Ik vind het heel erg leuk om de lasergames te verhuren omdat ik er veel van leer. Mijn moeder helpt mij regelmatig en het is fijn dat ik dingen met haar kan overleggen of checken.

Hopelijk kan ik de komende jaren nog heel veel laserguns verhuren!