Vest voor laserguns

 0,90 1,80

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Let op; alleen te gebruiken met het een lasergame gun.
Met het Connect lasergame vest maak je de lasergame ervaring helemaal af! Dit vest integreert volledig met je Connect laserpistool dankzij de speciale koppelingsfunctie. Eenmaal verbonden, verandert de dynamiek: je moet nu op het vest mikken in plaats van het pistool, waardoor de uitdaging en het plezier vergroten.

Om te starten, activeer je het vest en koppel je het aan je Connect lasergun. Kies vervolgens je teamkleur op je pistool en bevestig de koppeling door een schot op het vest te lossen. Een succesvolle verbinding zie je aan de pulserende levensbalken op je wapen.

Met vier levensbalken op het vest, vertegenwoordigt elke balk drie levens, wat neerkomt op een totaal van 12 levens. Deze balken hebben visuele indicaties voor levensverlies: een traag knipperlicht betekent één verloren leven, een snel knipperlicht twee verloren levens en bij drie verloren levens gaat de balk uit. Word je geraakt door een tegenstander van een ander team? Dan signaleert het vest dit met trillingen en je pistool met een geluidseffect.

Extra informatie

Aantal dagen

2 dagen, 3 dagen, 4 dagen