Lasergame huren Rotterdam

Lasergame huren Rotterdam; daarvoor ben je bij 123lasergamehuren.nl aan het juiste adres! Onder de rook van Rotterdam, Nieuwerkerk ad IJssel, is ons afhaalpunt. Hier haal je makkelijk jouw laserguns op. En als je wilt; kunnen wij ook nog een persoonlijke uitleg geven!

Lasergame kinderfeestje Rotterdam

Lasergamen kinderfeestje Rotterdam, daar worden de laserguns veel voor gehuurd. Begrijpelijk; want een lasergame feestje is ook superleuk. Toen ik zelf 9 jaar was, heb ik zelf een lasergame feestje gehad met mijn klas, voor mijn verjaardag. We hadden de lasergame gehuurd en het feestje was in het Schollebos in Capelle aan den IJssel. Maar lasergamen met jouw kinderfeestje in regio Rotterdam kan natuurlijk op veel meer plekken. Misschien is er een park in de buurt waar het kan of kun je een gymzaal afhuren. Voor alle verhuur van lasergame Zuid-Holland ben je bij ons aan het goede adres. En misschien weet je zelf wel een goede plek voor lasergame Schiedam, lasergamen Vlaardingen of lasergame Gouda.

Tip; wij verhuren ook LEGO voor kinderfeestjes!

Lasergamen volwassenen

Goed te weten; lasergamen is natuurlijk niet alleen voor kinderen en kinderfeestjes! Het wordt ook vaak ingezet bij studenten of als teambuildings activiteit. Bijvoorbeeld na sluitingstijd lasergame in de supermarkt  of bouwmarkt waar je werkt of het in een donker kantoorpand. Er zijn zoveel mogelijkheden! Lasergame huren Rotterdam; eenvoudig afhalen en gebruiken!

Lasergame huren Rotterdam; veel gestelde vragen

Bekijk hieronder vragen die vaak worden gesteld over Lasergame huren Rotterdam. Denk hierbij aan vragen of de kosten van het lasergamen; voor welke leeftijd het geschikt is en waarom je met een vest zou moeten lasergamen. Heb je nog andere vragen? Stel ze gerust!

Lasergamen Rotterdam prijzen

Je vraagt het je vast af; hoeveel kost het lasergamen? Want naast het ophaalpunt, zijn natuurlijk ook de prijzen van onze lasergames belangrijk. Dat begrijpen wij en wij doen er van alles aan om de prijzen zo scherp mogelijk te houden. Zonder kwaliteit en service uit het oog te verliezen. Het huren van lasergames is in ieder geval een stuk goedkoper als dat je met een grote groep naar een lasergamehal gaat. Hier kun je dan maar 12 minuten spelen, voor een hoop geld. Met de gehuurde laserguns kun je wel uren spelen!

Bekijk hier de actuele prijzen van de lasergame.

 

Lasergame huren met vest

Voor lasergames met vest ben je ook bij ons aan het goede adres. Dat maakt het outdoor lasergamen Rotterdam nog veel leuker.

Met hoeveel mensen kan ik lasergamen?

Een vraag die veel gesteld wordt, met hoeveel mensen kun je lasergamen? Wat is de maximale groepsgrootte voor 1 lasergame sessie? Je kunt zeker met wel 30 mensen tegelijk lasergamen, maar het ligt natuurlijk wel aan de grote van de ruimte waar je het doet. Als de ruimte te klein is, dan is het niet leuk als het heel druk is. Andersom is het ook niet leuk als er minder mensen in een grote ruimte is.
Zorg in ieder geval voor 2 groepen van 4 personen, dat is leuk. Ben je met 12 personen, dan kun je kiezen voor 2 groepen van 6 of 3 groepen van 4. Dat maakt het ook weer anders! De groepen kun je ook tijdens het spelen afwisselen, geen probleem.

Hoe lang duurt 1 lasergame sessie?

Als je naar een lasergame hal gaat, dan betaal je natuurlijk per sessie, wat het al snel duur maakt. Nu kun je het zo lang én zo vaak spelen als je zelf wilt. Spreek van te voren wel af hoe lang een sessie duurt of wat het moment is dat het spel afgelopen is. Dat is wel zo duidelijk.

lasergame huren

 

lasergamen is een strategisch spel waar deelnemers plezier kunnen hebben en zelfvertrouwen kunnen opbouwen. het is een sport voor alle leeftijdsgroepen en groepen van elk formaat, die laserguns gebruiken om een spannende gevechtsgame-omgeving te creëren.
Deelnemers spelen verschillende soorten spellen tegen elkaar met behulp van laserguns en speciale lasergame vesten. Het huren van lasergame guns is een geweldige manier om een leuk evenement voor uw familie en vrienden te organiseren.

waarom huren zult u zich afvragen, allereerst kunnen de deelnemers zo vaak spelen en zo veel mogelijk variaties doen als ze willen, daarnaast hoeven deelnemers lasergamen zonder zich zorgen te hoeven maken over de aanschaf en montage van hun eigen uitrusting. In plaats daarvan kunnen ze gewoon komen voor uw evenement en meteen spelen zodra mogelijk. En als laatst is het gemakkelijk om spellen te coördineren met meerdere evenementen tegelijk, dit maximaliseert de hoeveelheid tijd die de deelnemers besteden aan spelen en plezier maken.