Lagergame huren Rotterdam

Home   »   Lasergame huren Rotterdam

LASERGAME HUREN ROTTERDAM

Lasergame huren Rotterdam; daarvoor ben je bij 123lasergamehuren.nl aan het juiste adres! Onder de rook van Rotterdam, Nieuwerkerk ad IJssel, is ons afhaalpunt. Hier haal je makkelijk jouw laserguns op. En als je wilt; kunnen wij ook nog een persoonlijke uitleg geven!

Lasergame kinderfeestje Rotterdam

Veel van onze guns worden gehuurd voor lasergamen kinderfeestje Rotterdam. Begrijpelijk; want een lasergame feestje is ook superleuk. Toen ik zelf 9 jaar was, heb ik zelf een lasergame feestje gehad met mijn klas, voor mijn verjaardag. We hadden de lasergame gehuurd en het feestje was in het Schollebos in Capelle aan den IJssel.
Maar lasergamen met jouw kinderfeestje in omgeving Rotterdam kan natuurlijk op veel meer plekken. Misschien is er een park in de buurt waar het kan of kun je een gymzaal afhuren. Voor alle verhuur van lasergame Zuid-Holland ben je bij ons aan het goede adres. En misschien weet je zelf wel een goede plek voor lasergame Schiedam, lasergamen Vlaardingen of lasergame Gouda.

Tip; wij verhuren ook LEGO voor kinderfeestjes!

Lasergamen voor volwassenen

Goed te weten; lasergamen is natuurlijk niet alleen voor kinderen en kinderfeestjes! Het wordt ook vaak ingezet bij studenten of als teambuildings activiteit, lasergamen volwassenen is een succes! Bijvoorbeeld na sluitingstijd lasergame in de supermarkt  of bouwmarkt waar je werkt of het in een donker kantoorpand. Er zijn zoveel mogelijkheden! En je huurt de guns makkelijk bij ons. Lasergame huren Rotterdam; eenvoudig afhalen en gebruiken!

Lasergamen Rotterdam prijzen

Je vraagt het je vast af; hoeveel kost het lasergamen? Want naast het ophaalpunt, zijn natuurlijk ook de prijzen van onze lasergames belangrijk. Dat begrijpen wij en wij doen er van alles aan om de prijzen zo scherp mogelijk te houden. Zonder kwaliteit en service uit het oog te verliezen. Het huren van lasergames is in ieder geval een stuk goedkoper als dat je met een grote groep naar een lasergamehal gaat. Hier kun je dan maar 12 minuten spelen, voor een hoop geld. Met de gehuurde laserguns kun je wel uren spelen!
Bekijk hier de actuele prijzen van de lasergame.

Lasergame huren met vest

Voor lasergames met vest ben je ook bij ons aan het goede adres.  Dat maakt het spel nog wat uitdagender, omdat je dan niet alleen op je gun geraakt kan worden. Het vest is een soort extra gun die je op buik draagt, natuurlijk over jouw kleding. Zo kun je ook geraakt kunt worden aan de voorkant. Dat maakt het outdoor lasergamen Rotterdam nog veel leuker.

lasergame huren

Reserveer snel!