Blog

Home   »   Extra mogelijkheden

Een van de meest populaire toevoegingen aan lasergames zijn de zogenaamde “active targets” en opblaasbare obstakels.

Active targets zijn doelen die bewegen en licht geven wanneer ze worden geraakt door de infraroodstralen van het lasergeweer. Dit geeft spelers een extra uitdaging en een manier om hun nauwkeurigheid te testen. Active targets kunnen worden geplaatst op verschillende locaties in de laser

Extra active targets

Extra mogelijkheid, active targets

game arena en kunnen variëren in grootte en vorm. Sommige targets bewegen zelfs heen en weer of draaien rond, waardoor het moeilijker wordt om ze te raken. Het gebruik van active targets zorgt voor meer opwinding en uitdaging tijdens het spel.

Opblaasbare obstakels zijn ook een populaire toevoeging aan lasergames. Deze obstakels kunnen in verschillende vormen en maten worden gemaakt en kunnen dienen als schuilplaatsen voor spelers tijdens het spel. Het gebruik van obstakels geeft spelers meer tactische opties. Spelers kunnen de obstakels gebruiken om zich te verstoppen en aanvallen te ontwijken, waardoor het spel nog spannender wordt.

De meest populaire opblaasbare obstakels zijn de tonnen en de muur. Deze obstakels zijn gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen en bieden een grote mate van bescherming tijdens het spel. De doos en tonnen kunnen gebruikt worden als schuilplaatsen en de muur kan gebruikt worden als barrière om je te beschermen tegen vijandelijk vuur.

Als je op zoek bent naar manieren om je lasergame ervaring te verbeteren, zijn active targets en opblaasbare obstakels zeker de moeite waard om te overwegen. Het gebruik van deze toevoegingen zorgt voor meer uitdaging, spanning en realisme tijdens het spel. Vergeet niet om veiligheidsmaatregelen te nemen en de spelregels te volgen tijdens het spelen van lasergames.